Lupa Fishing

Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+3670/552-8704
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2020-05-11 16:33:52
Forrás:
Vízterület: 90 ha

Bojlis tó információk:

button Catch & Release jegy Egyik sem
icon Csónak használat icon
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál icon
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 47.632769
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.072603
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Budapest északi határában, a Pilis festői környezetébenimmár negyedik éve, egy többmilliárdos beruházással hívták életre a hazai strandélet legizgalmasabb vízpartját, a Budapest tengerpartjaként elhíresült Lupa Beach-et és Öböl Strandot. A Lupa egy új minőséget hozott a nyári vízparti időtöltés terén a családoknak, a vízisportot kedvelőknek, a baráti társaságoknak, mindazoknak, akik a nyarat egy Karibi hangulatú, fehérhomokos vízparton képzelik el, egy változatos gasztronómia kínálatú beach-en.

Mostantól pedig már a horgászat szerelmesei is élvezhetik a tó adta páratlan lehetőségeket – éjjel nappal.

Az egykori kavicsbánya története immár mintegy 80 évre tekint vissza és horgászati szempontból rendkívül izgalmas és „élményes” kalandokat kínál. A víz felszín több mint 90 hektáros, a vízmélyég 1,5-10 m között változik. A meder sűrűn tagolt törésekkel, púpokkal, platókkal, árkokkal és kagylópadokkal valamint számos vízalatti akadó is izgalmasabbá teszi a horgászatot.

Páratlan a Lupa halállománya is. A tó korából következően a víz tartogathat igazi „matuzsálem”pontyokat, amurokat, süllőket, sügéreket, compókat, aranykárászokat, különböző keszegféléket és harcsákat is. A szóbeszéd szerint még kecsegék és márnák is élnek a vízben, 2017 októberében még szivárványos pisztrángot is fogtak. 2017-től újrakezdődött a víz halállományának frissítése, mely során több tonna háromnyaras ponty, 150db 10-15 kg közötti anyaponty, megközelítőleg 800 db kétnyaras csuka, illetve aranykárász került első körben telepítésre és folyamatosan folytatódott több őshonos halfajunkkal. A Lupa a bojlis közösség körében már korábban is legendásnak számított és a tó igazi paradicsomként szolgál a pergető horgászok szerelmeseinek is, mivel egyedülálló csapósügér állománnyal rendelkezik. Nem ritkák a 32-34 cm-es fogások sem, illetve 1984-ben az országos rekordot is itt fogták, 1,87 kg-mal.

Ha szereted a kihívásokat, és kipróbálnád tudásodat, akkor látogass ki hozzánk és szerezz életre szóló élményeket!

Horgászat Árak

Általános horgászrend

részlet:
Általános szabályok a Lupa-tavon és partján elvárt viselkedéshez:

A halgazdálkodásra jogosult által kiadott, horgászatra jogosító területi jegy nélkül a horgászatot megkezdeni, és a tó területére belépni TILOS! A területi jegy kizárólag érvényes állami engedéllyel és fényképes igazolvánnyal állítható ki.
Horgászni csak a kijelölt helyeken engedélyezett (ez a strand szezonon kívül, szeptember közepétől-május közepéig változhat).
A gépjárműveket a kijelölt parkolóban kell elhelyezni, úgy, hogy a gépjármű ne akadályozza a tó körüli úton haladó egyéb jármű mozgását.
A tó területén sátrat verni, kempingezni ? a halőrrel való előzetes egyeztetés alapján ? van lehetőség.
Tüzet rakni csak a kijelölt helyeken engedélyezett!
Tilos a szemetelés, vízi és vízparti növényzet csonkítása, ritkítása, kiirtása, a partvédelemre szolgáló építmények megbontása, károsítása. A szemetes helyen horgászótól a területi jegy bevonásra kerül.
A tó körüli infrastruktúra rendeltetésszerű használata, állaguk megóvása, tisztántartása kötelező.
A tóban fürdeni kizárólag csak az arra kijelölt parszakaszon lehet (a strand területén), külön belépőjegy megváltása esetében!

Környék leírása

Megközelíthetőség


Váltás nagyobb térképre

Cím

Helyszín

Budakalász (Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Cikkek

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:

Sensation Baits