Beljanski raj

Régió:   Szerbia
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2013-02-23 10:07:57
Forrás:http://carp.rs/bojlis-vizek-tavak/tavak/szerbiai-bojlis-to-beljanski-raj/
Vízterület: 15 ha

Bojlis tó információk:

button Catch & Release jegy Egyik sem
icon Csónak használat ---
icon Szerelék behordás ---
Sátorozás a vízparton icon
icon Parkolási a horgászállásnál icon
icon Számozott horgászhelyek ---
icon Horgászállások száma ---
icon Szép kártya elfogadás ---
icon Zuhanyozási lehetőség ---
icon GPS Északi szél. (fok) 45.56803
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.8668
icon Google maps link Útvonalterv

Általános ismertető

Beljanski Raj egy 7 medencéből álló, összesen 40km hosszú vízterület, ami Túrijánál ömlik a Nagy Bácskai kanálisba. Beljanski raj egy ez a hét medence közül a maga 1,8km-es hosszával, ez a 2.számú medence, ami számunkra fontos, ugyanis ezt hozták helyre, kitisztították és mólókat építettek rá, összesen 33 darabot és, ami a legfontosabb, hogy folyamatos halasítás alatt áll.A tó 2 partján nád található, a szemközti oldalalon levő sávot nem tisztították,így csak az egyik partról van lehetőségünk a horgászatra, viszont ez több szempontból is tökéletes és bőven elegendő.

Mint már említettem, a tó hossza 1.8km, szélessége 70m-105m.Az átlagos vízmélység 2m-2.5m, de van ahol 3.5m-4m-es mélységet is találhatunk.A közelben nincs semmilyen, olyan létesítmény ami károsíthatná a víz minőségét, így kiváló minőségű víznek örvend a tó.
Térkép

A területre jellemző halfajtákat találhatunk meg (ponty, amur, busa, csuka, süllő, harcsa, egyéb fehér halak?). Az elmúlt pár évben, elsősorban kétéves pontyok kerültek a tóba, de ezek mellett még compóval és busával is halasítottak.2010-ben belekerült már 6t ponty, 3kg-15kg súllyal és tervben van, hogy a tavasszal még min. 5t ponty gazdagítja a vizet.A halállomány megőrzésére 24 órás halőri felügyeletet hoztak létre.

forrás:
http://carp.rs/bojlis-vizek-tavak/tavak/szerbiai-bojlis-to-beljanski-raj/

Horgászat Árak

Általános horgászrend

Kizárólag C&R típusú tó ez, szóval minden nemes halat a kifogás után mielöbb vissza kell engedni, egyedül a fehér halakat vihetjük haza.Bojlis tónak indult, viszont a halállomány megengedi, hogy más, nem bojlis horgászok is élvezhessék a tó nyújtotta lehetőségeket.

A tavon 33 mólót/stéget találunk, ezek egymástól 50 méterre vannak, lehetővé téve a kényelmes horgászatot.A mólók 3mX3m kialakításúak és ezekről pecázunk, míg a mögötte lévő 2-3szor nagyobb földes részen, ami törött-köves borítást kapott felállíthatjuk a sátrunkat és egyéb, a kényelmet szolgáló eszközeinket.

Környék leírása

A tó mellett egy vendéglátó egység is megtalálható, bőséges ital- és étel-kínálattal, amit akár a mólókhoz is ki tudunk rendelni.Az étterem 130 személyt tud fogadni a hatalmas terasz mellett.Kedvező áron juthatunk szálláshoz, ha hosszabb ideig tervezünk maradni, vagy a családot elszállásolni , a több luxusapartman egyikében, ami mini konyhával és fürdőszobával is el van látva.

Megközelíthetőség

Beljanski raj-ig aszfalt út(5km re van Szenttamástól) vezet be a Szenttamás-Becsei főútról majd a tó mellett kemény föld utat találunk, ami lehetővé teszi, hogy az autónkkal egész a horgászhelyig eljussunk.


Váltás nagyobb térképre

Beljanski raj-ig aszfalt út(5km re van Szenttamástól) vezet be a Szenttamás-Becsei főútról majd a tó mellett kemény föld utat találunk, ami lehetővé teszi, hogy az autónkkal egész a horgászhelyig eljussunk.

Cím

Helyszín

(Környéke)

Település

Foglaltsági táblázat

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Videók

Cikkek

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnerek:

Sensation Baits